Svallerup Kirke
15774
page-template-default,page,page-id-15774,bridge-core-2.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-

I Svallerup Kirke har man, ligesom flere andre steder, nu truffet beslutningen om, at kirken skal have varmestyring, bl.a. fordi man gerne vil spare penge.

Med Heat-400 varmestyrings anlæg, fra det lokale firma Bøge & Rasmussen, er Svallerup Kirke nu en blandt flere, der sparer mange penge på varme. Den nye styreboks, der sidder i kirken, har nemlig ikke alene gjort arbejdsgangen lettere for de ansatte, men den sparer også kirken mange penge i varmeudgifter.

Åse Steinmetz, der er kirkeværge i Svallerup Kirke, er begejstret:

”At vi har fået installeret et Heat-400 varmestyringsanlæg i Svallerup Kirke, kommer til at spare kirken for penge, og vi vil jo gerne alle sammen spare, hvor vi kan,” siger hun.

I februar 2018 besluttede et enigt menighedsråd, at få Bøge & Rasmussen til at installere et nyt varmestyringssystem i Svallerup Kirke, fordi man netop kunne se idéen med at spare penge, men også at man, på en langt lettere måde, kunne styre varmesystemet i kirken.

En lettere arbejdsgang

Trine Bendix Juhl, der er gravermedhjælper ved Svallerup Kirke, er også begejstret for det nye system i kirken, da det letter hendes arbejde en hel del.

”Man glemmer ikke at få sat varme på til en gudstjeneste eller lignende. Jeg har gudstjenestelisten liggende, har plottet alt ind, og så regner systemet selv ud, hvornår den skal starte i forhold til temperaturen på det givne tidspunkt. Derudover kan jeg også ændre det hele fra computer, iPad eller telefon via app’en hjemmefra, hvis der er en ændring i kalenderen, og det sparer mig for en masse tid. På den måde glemmer man heller ikke at slukke for varmen igen, hvilket sker. Men nu kan vi bare plotte det hele ind, og systemet styrer det hele, og det giver jo også en miljømæssig fordel udover den åbenlyse økonomiske.”

Menighedsråd sparer 20.000,-

Meningsrådet i Ubby Kirke sparer ca. 20.000 kroner årligt på en løsning fra Bøge & Rasmussen.

Let at bruge

Varmesystemet Heaty® indstilles og styres via telefon, tablet eller computer.

Om Bøge & Rasmussen

Bøge & Rasmussen udvikler energibesparende og brugervenlige systemer, der styrer lys og varme.